22  apr 2015

KV Stickspåret

27st aluminiumpartier kommer under 2015 att levereras till ett nytt bostadsområde nära Älvsjö Station. Det blir butiker i bottenplanet med skyltfönster, skjut- och vanliga entrédörrar.

 

kvsticksparet

22  apr 2015

Skärholmens Centrum

Skärholmen C bygger om och till och RANOVA har de senaste åren genomfört flera stora och små glas & metall projekt i centrumanläggningen.

 

Systembolagets nya butik, Andys Lekland, Ungdomsmottagningen, Intersport, Guldfynd, HunkeMöller mfl.

22  apr 2015

ICA Maxi Barkarby

En helt ny handelsplats Flottiljen Köpkvarter, som förutom ICA MAXI Barkarbystaden omfattas av, Systembolaget, Webhallen, Hemtex o Grekiska kolgrillsbaren mfl.

 

RANOVA monterade och skötte projektledning för samtliga utvändiga fasadpartier. Ca 120kvm glasade fasader och entrépartier inkl automatiker.

22  apr 2015

Värmdö Köpcentrum

Välkomnande entréer till Elgiganten, Värmdö Järn & maskin samt Bilproviningen i Värmdö Köpcentrum

 

Elgiganten, Värmdö Järn & maskin samt Bilprovningen behövde förbättra sitt inomhusklimat samt få mer välkomnande entréer och kompletterade därför med invändiga vindfångspartier i aluminium samt utvändiga dörr- och fasadpartier. Även komplett leverans av glasade smidestak gjorde det till en mycket lyckad entrelösning.

22  apr 2015

Friends Arena

Friends Arena har nu en ny VIP avdelning för AIK´s supportrar.

 

Entreprenaden genomfördes under stor tidspress för att hinna bli klar innan Melodifestivalen i början på Mars. RANOVA levererade och monterade 74st lackerade stålglaspartier inkl, glas samt automatiker på rekordtid. En hel del fog samt fogarbete hann vi även med.

07  jan 2015

Älvsjö Resecentrum

RANOVA har levererat samtliga rostfria stålglaspartier inkl, dörrautomatiker till Älvsjö Resecentrum.

 

Älvsjö resecentrum - RanovaÄven brandklassade konstruktioner i förekommande fall. En av Sveriges 5 mest trafikerade tågstationer. Dörrarna uppfyller de högt ställda kraven på hållbarhet och funktion och fungerar utan anmärkning.

16  Dec 2014

Solna Station

RANOVA har levererat samtliga entrépartier i rostfritt stål inkl, glas och Besam automatiker till Solna Stations nya pendeltågsuppgång som är närmast Friends Arena.

 

Glasade hiss schakt samt samtliga glasade rostfria smidesräcken. Entreprenaden omfattade även en hel del inklädnadsarbeten med plåt. Som glastyp valdes Hammerglass som är en nästintill okrossbar glastyp som passar nära Friends Arena.

VI HJÄLPER DIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR

Ragnar Nordin

VD

Ragnar har varit verksam inom glas och metallbranschen sedan 1996. Som montör, konstruktör, arbetsledare, säljare projektledare och säljchef hos några av de största och ledande företagen inom branschen har han skaffat sig en unik kunskap om metallpartier och de varianter och möjligheter som finns. Ragnar är byggnadsingenjör och diplomerad projektledare via glasbransch föreningen. KA-utbildad samt kommer att under 2015 vidare utbilda sig via SBR för att få behörighet att utföra entreprenad besiktningar med specialinriktning på glas och metall. Ragnar gillar att grilla, att löpträna och att vara ute i skärgården, på vattnet blir han faktiskt riktigt lugn o harmonisk.

073-447 45 77
ragnar@ranova.se
-

VI HJÄLPER DIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR

Titti Nordin

Vice VD, Ekonomiansvarig

Titti är vårt ankare o sköter om det mesta kring det administrativa arbetet och tar hand om detta med varsam hand och stor noggrannhet. Faktura hantering samt bokföringen ligger Titti varm om hjärtat och hon har gått utbildning i vårt nya bokföringsprogram Fort Knox och har daglig kontakt med vår redovisningsfirma GrandThornton. Som om inte detta vore nog så är det Titti som sammanställer våre kvalitet samt miljödokumentation. Där innefattas bland annat drift och skötselanvisningar samt egenkontroller på våra projekt. Titti har ett förlutet inom läraryrket, vilket vi ser som en stor tillgång. Hon och gillar allt inom kost och hälsa samt älskar att träna.

076-185 33 53
titti@ranova.se
-

VI HJÄLPER DIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR

Robin Tidblad

Montör

Robin är vår lärling på firman och han lyssnar med stora öron på våra mer erfarna montörer och lär sig en massa nytt varje dag. Robin har gått Bygg och Anläggningsutbildning på Sågbäcksgymnasiet med inriktning på måleri. Fog och fogning är något av Robins specialite efter att ha jobbat med detta på heltid i över ett år och där kan han lära våra montörer ett och annat trix. Med nytt körkort och sin svarta Caddy är Robin ostoppbar o far fram mellan våra projekt. Robin är vältränad som få och magrutorna sitter där dem ska. Tjejer, spela på datorn och att festa är oxå saker som fångar Robins intresse.

072-395 78 20
robin@ranova.se
-