Om RANOVA Projekt AB

Historia: RANOVA Projekt AB som tidigare hette NORA Projekt startades år 2008 av Ragnar Nordin. RANOVA har sedan starten 2008 genomfört över 700st lyckade glas- och metallentreprenader.

 

 

I början bestod kunderna mest av mindre byggentreprenörer men kundkretsen har växt stadigt och vi har nu förtroende hos flera av de största Bygg- samt fastighetsbolagen runt om i Stor Stockholm. Vi har även samarbetsavtal med några av dem. Från början bestod RANOVA av Ragnar samt 2 montörer. Idag 2015 är vi 3 anställda och har uppemot 8-10 montörer på heltid.

VI HJÄLPER DIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR

Ragnar Nordin

VD

Ragnar har varit verksam inom glas och metallbranschen sedan 1996. Som montör, konstruktör, arbetsledare, säljare projektledare och säljchef hos några av de största och ledande företagen inom branschen har han skaffat sig en unik kunskap om metallpartier och de varianter och möjligheter som finns. Ragnar är byggnadsingenjör och diplomerad projektledare via glasbransch föreningen. KA-utbildad samt kommer att under 2015 vidare utbilda sig via SBR för att få behörighet att utföra entreprenad besiktningar med specialinriktning på glas och metall. Ragnar gillar att grilla, att löpträna och att vara ute i skärgården, på vattnet blir han faktiskt riktigt lugn o harmonisk.

073-447 45 77
ragnar@ranova.se
-

VI HJÄLPER DIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR

Titti Nordin

Vice VD, Ekonomiansvarig

Titti är vårt ankare o sköter om det mesta kring det administrativa arbetet och tar hand om detta med varsam hand och stor noggrannhet. Faktura hantering samt bokföringen ligger Titti varm om hjärtat och hon har gått utbildning i vårt nya bokföringsprogram Fort Knox och har daglig kontakt med vår redovisningsfirma GrandThornton. Som om inte detta vore nog så är det Titti som sammanställer våre kvalitet samt miljödokumentation. Där innefattas bland annat drift och skötselanvisningar samt egenkontroller på våra projekt. Titti har ett förlutet inom läraryrket, vilket vi ser som en stor tillgång. Hon och gillar allt inom kost och hälsa samt älskar att träna.

076-185 33 53
titti@ranova.se
-

VI HJÄLPER DIG OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR

Robin Tidblad

Montör

Robin är vår lärling på firman och han lyssnar med stora öron på våra mer erfarna montörer och lär sig en massa nytt varje dag. Robin har gått Bygg och Anläggningsutbildning på Sågbäcksgymnasiet med inriktning på måleri. Fog och fogning är något av Robins specialite efter att ha jobbat med detta på heltid i över ett år och där kan han lära våra montörer ett och annat trix. Med nytt körkort och sin svarta Caddy är Robin ostoppbar o far fram mellan våra projekt. Robin är vältränad som få och magrutorna sitter där dem ska. Tjejer, spela på datorn och att festa är oxå saker som fångar Robins intresse.

072-395 78 20
robin@ranova.se
-